squarespacebarheader.jpg

squarespace

the little house

 
 

Production DESIGN

Brand AND creative consultation

Community Building

We worked with Squarespace to create a multi- sensory installation that would resonate with a large group of artists for a festival activation. We commissioned artist Moral Turgeman to create a massive mirrored house, open to all festival-goers. 

From the artist: β€œThe Little House was created to boost the connection that we have with our inner and outer selves. It is also a platform to elevate our frequencies. We've made this possible through various features that stimulate your senses. We offer this interactive experience by providing a continuously evolving blank canvas generated by the viewers themselves.”

We worked a liason between the client, venue and artist to hone in on creative vision,  oversee production + timeline, and manage expectations and user experience.


 
 
_MG_3947+2.jpg.jpeg
 
 
static1.squarespace.png